Добре дошли в вила МиКоста и Апартаменти в Слънчев бряг

Вашите чака луксозно настаняване ! Резервирайте сега и днес !

В много красиво място , в близост до Слънчев бряг, България , от страната на планинската верига Балкан само на 4 км от Слънчев бряг се намира Вила МиКоста, перфектна за тази релаксираща почивка от частния басейн с панорамна гледка към долината и фантастични залези да хапнете си вечери далеч.

Като алтернатива, за тези, които предпочитат да бъдат в близост до центъра на действието, на 2-стаен луксозен апартамент в Камелия градини се вписва в сметката - само 5-10 минути пеша до центъра с всички барове и есторанти и на 400 метра от плажа.

За тези, които предпочитат по-тиха локация, все още с множество съоръжения, нашият голям 2- стаен луксозен апартамент в поло ризорт е перфектно. Този комплекс разполага с ресторанти, големи плувни басейна - включително мокър бар, уелнес апартамент, фитнес зала и все още е само на 300 метра от известния плаж Какао Бийч.

Освен това, можете да изберете два или три центъра за почивка, пребиваващи в вила МиКоста, Камелия градини и / или поло ризорт.

Резервирайте сега
Chairs

гостоприемство вие няма да намерите никъде другаде.

В вила МиКоста, имаме уникална панорамна гледка към долината зад Слънчев бряг, тъй като всички тераси са изправени запад, всеки предлага фантастична гледка към приказни залези, където можете да се отпуснете, да седнат и да се насладят на чаша вино или да се хранят с нас.

Резервирайте сега
0
Reviews
0%
% Recommended
0%
Would come again

  • Overal Rating:
  • Cleanliness:
  • Condition:
  • Area:
  • Maintenance:
  • Grounds:
  • Safety:
  • Office Staff:
  • Responsiveness:
  • Friendliness:
Времето в момента
1 Cheers

Природата е обитаван от духове къща, но изкуството е една къща, която се опитва да бъде преследван.

Той се е чувствал като безкраен път, работи усилено, всяка година в продължение на няколко седмици на почивка. Прибързаното до летищата, борейки се с куфари, проверки на сигурността, закъснения безкрайни самолетни, кодиране, за треньори, пристигащи и намирането на хотела е основна или лошо поддържани.

Природа е да се радват на живота, да се отпуснете в силното слънце, чувствате огромната власт и мирис на море, се чудя в долини и разходка из горите, за да отворите вашите пердета сутрин и бъдете посрещнати от безсмъртните планини в далечината и зрелищни залези да обядва с и се чудя.

Но природата е и никога не е достатъчно, за да го трябва да включва голямо гостоприемство, внимание към детайла, отлична храна, напитки и забавления и за някои най-новите технологии.,

А мястото, което сега можем да гордо наричат "дом". Това са вила МиКоста и нашите два апартамента, където можете да избирате предпочитанията си за този и деал облекчаване или енергични почивка, увери, че вие също може да им се обадя си "дом" далеч от дома.

Резервирайте сега

Най-новите ни Tweets

Imperial Room
от Админ / 08 Август, 2015

Империал Спалня

Разположен на последния етаж с лице на запад. Съчетание на романтични идеали от имперските времена и модерни технологии. Комфортна желязо легло & полилей с координиран декор контрастира с 3D телевизора Безжичен интернет.

Прочетете член
Santorini Room
от Админ / 08 Юли, 2015

Санторини Спалня

Стаята Санторини на 1-ви етаж представя с чувство на Гърция, от прозореца можете да гледате залеза над планините, излезте на голямата тераса или да получавате актуална информация чрез безжична Skype телевизора 3D.

Прочетете член
Xmas Dinner
от Админ / 25 декември, 2015

най-добър готвач?

Някои обучени готвачи изпъкват, докато други са посредствени. Счетоводители могат да бъдат добри в готвенето книгите, но химици са обучени да следват процедури с точност. Всичко, което може да направите, е да съди за себе си..

Прочетете член

Запишете себезплатно

Бъдете първите, за да получавате последните новини от нас за нашите резервации! Въведете своя имейл адрес: